Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök

Bostadsnummer N7-1402D

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1402D
Pris
4 260 000 kr
Månadsavgift
5 717 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
4
Yta
79 m²
Status
Till salu

Utforska detta charmiga boende med två härliga balkonger, där varje kvadratmeter är noggrant utformat för att skapa en optimal livsmiljö.

En trivsam atmosfär

Träda in i denna trivsamma trerummare där kvadratmetrarna är smakfullt fördelade, och en öppen planlösning kopplar samman köket sömlöst med vardagsrummet. Här får varje detalj agera som en del av en unik atmosfär, där hög standard och noga utvalda material skapar en speciell prägel. Vid entrén välkomnas du av en hall med avhängningsmöjligheter och praktisk förvaring i en garderob.

Köksknutpunkt i vitt

Köket är inte bara en funktionell plats utan även en knutpunkt i bostaden, med vita köksluckor, vitt kakel och en tålig grå bänkskiva i laminat. Här finns allt som behövs, från diskmaskin och induktionshäll till varmluftsugn, mikrovågsugn och kyl samt frys i fullhöjd – i enhetlig vitt utförande. Från matplatsen tar du dig ut till den första balkongen, taktiskt placerad med nordostligt läge för att fånga morgonsolens strålar.

Smart uppdelning för harmoni

Bostaden är noggrant uppdelad i en social och en privat sektion. En inre hall leder dig till det rymliga badrummet, där vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och en dusch med klarglasväggar skapar en modern atmosfär. Tvättmaskin och torktumlare har sin plats här, och en praktisk bänkskiva med skåp ovanför ger extra förvaring. Sovrummen, belägna längst in i lägenheten, erbjuder en privat tillflyktsort. Det stora sovrummet rymmer en dubbelsäng och generös förvaring i två garderober och linneskåp. Den andra balkongen, i sydvästläge, blir din egna privata hörna för att njuta av kvällssolen. Här finns även ett mindre sovrum med en tillhörande garderob.

Välkommen till detta noggrant utformade hem, där varje inslag skapar en unik och trivsam tillvaro!

Har du frågor om Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar