Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök

Bostadsnummer N7-1403A

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1403A
Pris
4 050 000 kr
Månadsavgift
5 934 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
4
Yta
82 m²
Status
Till salu
Planskiss över välplanerad trea med balkong i västerläge, Björlanda Ängar.

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Luftig trea med solig balkong

Denna ljusa trerummare har en charmig planlösning med en halvöppen koppling mellan kök och vardagsrum. Lägenheten erbjuder generöst med förvaringsutrymme, sovrum som vetter mot en lugn innergård, och framför allt en härlig balkong med västerläge! Golv i vacker trestavig askparkett ger ett extra lyft.

Genomtänkt utformning

Vid entrén välkomnas du av en hall med plats för avhängning och praktisk förvaring i garderoben. Här hittar du också en rymlig klädkammare samt lägenhetens stora badrum. Badrummet är smakfullt inrett med vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och en dusch med klarglasväggar. Här finns både tvättmaskin och torktumlare, samt en funktionell bänkskiva och skåp ovanför.

Hallens utrymme övergår sedan till ett stort rum där kök och vardagsrum möts i en smart halvöppen planlösning med rundgång. Köksdelen är rymlig och perfekt för stora middagar med hjälpande händer. Köket har eleganta vitt kakel, vita köksluckor och en grå bänkskiva i laminat. Här finns all utrustning som behövs, inklusive diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn och kyl samt frys i enhetlig vit design.

Vardagsrumsdelen är ljus och erbjuder flera möbleringsmöjligheter. Härifrån når du också den rymliga balkongen som, med sitt västerläge, blir en underbar förlängning av ditt hem.

God förvaring

En inre hall intill vardagsrummet ger ytterligare förvaring genom klädkammare, garderob och linneskåp. Hallen tar dig till de två sovrummen som har ett fridfullt läge mot gården. Det större sovrummet rymmer en dubbelsäng och det mindre lämpar sig utmärkt som gästrum, barnrum eller arbetsrum.

Välkommen till ditt nya hem!

Har du frågor om Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar