Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök

Bostadsnummer N7-1502C

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1502C
Pris
4 415 000 kr
Månadsavgift
6 079 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
5
Yta
84 m²
Status
Till salu
Planskiss över en vindslägenhet om tre rum och kök i Björlanda Ängar.

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Balkongglädje i vindstrea

Denna soliga trea presenterar en trivsam planlösning där köket och vardagsrummet smälter samman. Belägen högst upp i hus N7, erbjuder den fantastiska utsikter över omgivningarna, speciellt från den underbara balkongen som vetter mot sydväst!

Luftigt kök med bardisk

Vid ingången välkomnas du av en hall med avhängningsmöjligheter och praktisk förvaring i garderoben. Hallen leder dig till ett rymligt vinkelkök med gott om plats för hjälpande händer. Köket har klassiska vita köksluckor, vitt kakel och en hållbar grå bänkskiva i laminat. Här finns allt för köket, inklusive diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn och kyl samt frys i enhetlig vit design. Köket avslutas elegant med en trevlig bardisk, perfekt för vardagsfrukostar eller som en plats där gästerna kan samlas innan middagen.

Social planlösning

Vardagsrummet blir hemmets sociala mittpunkt, med ett inbjudande burspråk som ger extra karaktär. Härifrån har du också direkt tillgång till den rymliga balkongen i sydvästläge, som bjuder in till både kryddodling och avkopplande stunder.

Det största sovrummet i lägenheten rymmer en dubbelsäng och har ett charmigt burspråk. Här kan du skapa en mysig läshörna eller kreativt möblera med en dagbädd. Det mindre sovrummet får extra ljus från ett trevligt takfönster och är idealiskt som arbetsrum, gästrum eller barnrum.

Intill det mindre sovrummet finner du lägenhetens rymliga badrum, stilrent inrett med vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och en dusch med klarglasväggar. Här finns både tvättmaskin och torktumlare, samt skåp för förvaring.

Välkommen till ditt nya hem!

Har du frågor om Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar