Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök

Bostadsnummer N7-1203A

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1203A
Pris
4 000 000 kr
Månadsavgift
5 934 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
2
Yta
82 m²
Status
Till salu
Planskiss över välplanerad trea med balkong i västerläge, Björlanda Ängar.

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välplanerad trea med stor balkong

Denna trerummare, rik på naturligt ljus, erbjuder en smart planlösning där kök och vardagsrum smidigt samspelar. Lägenheten utmärker sig med praktisk förvaring, sovrum som har utsikt mot en lugn innergård och inte minst en härlig balkong i soligt västerläge.

Rymlig klädkammare

Vid entrén möts du av en hall där du kan hänga av dig ytterkläder och praktisk förvaring i garderob. Här finner du även en rymlig klädkammare och lägenhetens generösa badrum. Badrummet är stilrent inrett med grå klinker på golvet, vitt kakel på väggarna och klarglasväggar i duschen. Även tvättmaskin och torktumlare finns, med förvaringsskåp ovanför.

Hallens utrymme leder vidare till ett stort rum där kök och vardagsrum delvis integreras i en öppen planlösning. Köket är välutrustat och har gott om plats för kulinarisk kreativitet. Vita köksluckor, vitt kakel och en tålig grå bänkskiva i laminat ger en stilren touch. Här finns allt du behöver såsom diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn och kyl samt frys i enhetlig vit design!

Vardagsrumsdelen är ljus och ger möjlighet till flexibel möblering. Härifrån når du också den generösa balkongen som med sitt soliga västerläge blir en fantastisk utvidgning av ditt boende. Balkongen har gott om utrymme för bekväma sittmöbler.

Sovrum mot innegården

En inre hall innanför vardagsrummet erbjuder ytterligare praktisk förvaring genom klädkammare, garderob och linneskåp. Hallen leder till två sovrum med ett lugnt läge mot innergården. Det större sovrummet rymmer enkelt en dubbelsäng och det mindre passar utmärkt som barnrum, gästrum eller arbetsplats.

Välkommen till ditt nya hem!

Har du frågor om Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar