Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök

Bostadsnummer N7-1202D

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1202D
Pris
4 345 000 kr
Månadsavgift
5 717 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
2
Yta
79 m²
Status
Till salu
Planskiss över trea i Brf Björlanda Ängar.

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Upptäck detta välplanerade boende med två charmiga balkonger, där varje vrå är planerad med precision för att ge dig den optimala livsstilen.

En ljus oas

Kliv in i denna lätta trerummare, där kvadratmetrarna är fördelade med omsorg. Här blir varje detalj en del av en särskild atmosfär, där hög standard och noga utvalda material sätter tonen. Direkt vid ingången möts du av en hall som erbjuder avhängningsmöjligheter och praktisk förvaring i en garderob. Hallen öppnar upp i en öppen planlösning som förenar köket med vardagsrummet.

Fullutrustat kök i vitt

Köket utgör en stilfull och praktisk knutpunkt i bostaden, med vita köksluckor, vitt kakel och en robust grå bänkskiva i laminat. Här finns allt som behövs, från diskmaskin och induktionshäll till varmluftsugn, mikrovågsugn och kyl/frys i fullhöjd – allt presenterat i en enhetlig vitt utförande! Från matplatsen tar du dig ut till den första balkongen, strategiskt placerad med nordostligt läge för att välkomna morgonsolens strålar.

Smart uppdelning för lugn och harmoni

Bostaden är genomtänkt indelad i en social och en privat del. En inre hall leder dig till det rymliga badrummet, där vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och en dusch med klarglasväggar skapar en modern atmosfär. Tvättmaskin och torktumlare har sin plats här, och en praktisk bänkskiva med skåp ovanför ger extra förvaring. Sovrummen, belägna längst in i lägenheten, skapar en privat reträtt. Det stora sovrummet har plats för en dubbelsäng och generös förvaring i två garderober och linneskåp. Den andra balkongen, i sydvästläge, blir din personliga oas för att njuta av kvällssolen. Här finns också ett mindre sovrum med en tillhörande garderob.

Välkommen till detta omsorgsfullt utformade hem, där varje detalj bidrar till en unik och trivsam tillvaro!

Har du frågor om Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar