Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök

Bostadsnummer N7-1101A

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1101A
Pris
3 975 000 kr
Månadsavgift
5 356 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
1
Yta
74 m²
Status
Till salu

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Loftgångstrea med balkong

Denna trevliga hörntrea badar i ljus från tre väderstreck. Balkongen ligger i sydvästläge  och de båda sovrummen är placerade med ett lugnt gårdsläge. Du får också riktigt bra förvaring!

Massor av förvaring

Denna trea nås från en loftgång, vilket blir lite som att ha en extrabalkong mot gården. När du kommer in i lägenheten möts du av en luftig hall med avhängning i form av en kapphylla och förvaring i garderob. Till vänster ligger lägenhetens stora sovrum, som har gott om plats för dubbelsängen och massor av förvaring i en lång garderobsvägg. På andra sidan hallen finns ett mindre sovrum som har ytterligare två garderober. Dessutom har denna lägenhet en klädkammare!

Helkaklat badrum

I slutet av hallen finns lägenhetens rymliga badrum som har vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och dusch med väggar i klarglas. Här finns både tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk bänkskiva och skåp ovanför.

Fullt utrustat kök

Hallen öppnar upp sig i ett luftigt rum där kök och vardagsrum smälter samman. Köket har vita köksluckor, vitt kakel och grå bänkskiva i tålig laminat. Här finns allt ett kök behöver, med diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn och en kombinerad kyl och frys. Allt i enhetligt vitt utförande!

Matplatsen går enkelt att justera efter antalet gäster och från vardagsrumsdelen har du också utgång till lägenhetens rymliga balkong. Här finns plats för både kryddodling och sittmöbler.

Välkommen hem!

Har du frågor om Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar