Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök, 79 m², lgh N6-1302B, Björlanda Ängar

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N6-1302B
Pris
4 135 000 kr
Månadsavgift
5 717 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
3
Yta
79 m²
Status
Till salu
Bostadsrätt i Björlanda Ängar. Bostaden är på tre rok och har två balkonger.

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välkommen till lägenhet N6-1302B, 3 rum och kök om 79 m² på våning 3. Denna lägenhet kostar 4 135 000 kr och har en avgift på 5 717 kr.

Inbjudande boende med dubbla balkonger i lantliga Björlanda

  • Två balkonger för extra komfort
  • Öppen planlösning för trivsamt umgänge
  • Modernt kök

Denna charmiga bostad i det grönskande Björlanda är skapad med omsorg för att erbjuda en inbjudande och harmonisk boendemiljö. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en ljus och välkomnande atmosfär. Bostaden överraskar med två balkonger som bjuder in till utomhusliv och njutning från olika väderstreck.

Lätt och rymligt

Vid ingången möts du av en hall med smart förvaring och plats för avhängning. Den öppna planlösningen blir tydlig när hallen öppnar upp till ett stort rum där köket och vardagsrummet naturligt smälter samman. Matplatsen är flexibel och från den når du den första balkongen med nordostligt läge, perfekt för morgonsolen.

Det moderna köket är en stilren och praktisk del av denna bostad med vita köksluckor, vitt kakel och en tålig grå bänkskiva i laminat. Här finner du allt du behöver, från diskmaskin och induktionshäll till varmluftsugn, mikrovågsugn och kyl och frys i fullhöjd – allt i en enhetlig och modern design som smälter sömlöst in i din bostadsrätt i Björlanda.

Genomtänkt planlösning

Bostaden är indelad i en social och en privat del. En inre hall leder till det rymliga badrummet med vitt kakel, grå klinker och duschväggar i klarglas. Här finns även tvättmaskin och torktumlare samt förvaring.

Sovrummen ligger längst in i denna harmoniska bostad för en lugn och avskild atmosfär. Det stora sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng och erbjuder generös förvaring med två garderober och ett linneskåp. Härifrån når du också den andra balkongen med sydvästligt läge, perfekt för kvällssolen. Det finns även ett mindre sovrum med en tillhörande garderob.

Välkommen till din nya inbjudande bostad i Björlanda!

Har du frågor om lägenhet N6-1302B i Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar