Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök

Bostadsnummer N7-1002D

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1002D
Pris
4 145 000 kr
Månadsavgift
5 717 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
79 m²
Status
Till salu
Charmig trerummare med generös uteplats i Brf Björlanda Ängar.

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Nästa visning

Onsdag, 22 maj 16:30–17:30

Smart designad trea med solrik uteplats

Denna ljusa trerummare har varje kvadratmeter genomtänkt planerad och en öppen planlösning som sammanflätar kök och vardagsrum. Här är allt du behöver tillgängligt och framför allt en rymlig uteplats som fångar solen i sydväst.

Ljust och öppet

När du kliver in möts du av en hall med avhängningsmöjligheter genom en elegant kapphylla och förvaring i garderob. Direkt känner du av den öppna planlösningen då hallen  övergår i ett stort rum där vardagsrum och kök smälter samman.

Köket imponerar med vitt kakel, vita köksluckor, och en hållbar grå bänkskiva i laminat. Här finns allt ett kök behöver, inklusive induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin, mikrovågsugn samt kyl och frys i enhetlig vit design. Matplatsen är flexibel och enkel att justera vid större middagar.

Genomtänkt utformning

Denna bostad är välplanerad och indelad i en social och en privat sektion. Genom en inre hall når du bostadens rymliga badrum, dekorerat med grå klinker på golvet, vitt kakel på väggarna, och dusch med klarglas. Här finns även tvättmaskin och torktumlare, samt praktisk förvaring. Extra garderobsförvaring erbjuds också i hallen.

Längst in i bostaden hittar du sovrummen för en avskild atmosfär. Det stora sovrummet rymmer enkelt en dubbelsäng och erbjuder gott om förvaringsutrymme i två garderober samt linneskåp. Härifrån når du även den soliga uteplatsen, perfekt för både grönsaksodlingar och utemöbler. Här finns även ett mindre sovrum med garderob.

Välkommen till ditt nya hem och en trivsam boendemiljö!

Har du frågor om Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Visningar

Nästa visning

  • Onsdag, 22 maj 16:30–17:30

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar