Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök

Bostadsnummer N7-1501D

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1501D
Pris
4 625 000 kr
Månadsavgift
6 441 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
5
Yta
89 m²
Status
Till salu
Bilden visar en planskiss över en välplanerad vindslägenhet i Brf Björlanda Ängar.

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Charmig vindslägenhet med balkong i sydostligt läge

Denna charmiga vindsvåning omfamnas av ljus från tre väderstreck och takfönster. Den genomtänkta planlösningen skapar ett öppet och luftigt samband mellan kök och vardagsrum. Huset N7’s högsta läge bjuder på bedårande utsikter över omgivningarna, särskilt från den underbara balkongen som riktar sig mot sydost.

Rymligt badrum

Vid entrén hälsas du av en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och praktisk förvaring i en garderob. Här hittar du även det rymliga badrummet som pryds av vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och en dusch omringad av klarglas. Badrummet erbjuder både tvättmaskin och torktumlare, samt en funktionell bänkskiva med skåp ovanför. En av de två klädkamrarna finns också här längre fram i hallen.

Smart planering

Efter hallen öppnar sig ett stort kök med generöst utrymme för både storslagna middagar och hjälpande händer. Köket präglas av vita köksluckor, vitt kakel och en tålig grå bänkskiva i laminat. Här finns allt som behövs, inklusive diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn samt kyl och frys. Samtliga i enhetlig vit design.

Kök och vardagsrum harmoniserar genom en öppen planlösning med rundgång. Vardagsrummet blir bostadens sociala centrum med burspråk och takfönster som tillför extra karaktär. Balkongen i sydost erbjuder en plats för kryddodling och sköna sittmöbler.

Innanför vardagsrummet finner du lägenhetens sovrum. Det största sovrummet rymmer en dubbelsäng och är utrustat med ett charmigt burspråk. Möblera med en dagbädd eller skapa en mysig läshörna. En extra klädkammare utgör en praktisk höjdpunkt. Det mindre sovrummet får extra ljus från ett trevligt takfönster.

Välkommen hem till en harmonisk oas!

Har du frågor om Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar