Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

4 rum & kök, 100 m², lgh N7-1005A, Björlanda Ängar

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1005A
Pris
4 505 000 kr
Månadsavgift
7 237 kr
Antal rum och kök
4
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
100 m²
Status
Till salu
Björlanda Ängar

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välkommen till lägenhet N7-1005A, 4 rum och kök om 100 m² på våning 0. Denna lägenhet kostar 4 505 000 kr och har en avgift på 7 237 kr.

Denna ljusa fyrarumslägenhet har en luftig planlösning som är öppen mellan kök och vardagsrum. Kvadratmeterna är planerade för praktiskt familjeliv, med gott om garderober, en klädkammare, två badrum med dusch och härlig uteplats. Denna lägenhet har dessutom golv i trestavig askparkett.

Dubbla badrum
När du kommer in i bostaden möts du av en hall med avhängning i form av en kapphylla och förvaring i lång garderobsvägg. Här ligger även bostadens rymliga badrum, som har vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och dusch med väggar i klarglas. I detta badrum finns både tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk bänkskiva och skåp ovanför.

Lite längre fram i hallen finns ytterligare ett badrum med dusch, som har samma utrustningsstandard. Med två badrum blir vardagslivet lite mer praktiskt och underlättar när alla ska göra sig i ordning samtidigt på morgonen.

Öppen planlösning
Till vänster efter hallen möter du ett stort rum där kök och vardagsrum smälter samman. Köket har vita köksluckor, vitt kakel och grå bänkskiva i tålig laminat. Här finns allt ett kök behöver, med diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn och kyl och frys i fullhöjd. Allt i enhetligt vitt utförande.

Matplatsen går enkelt att justera efter antalet gäster när du vill bjuda in till större middagar. Härifrån har du också utgång till en trevlig uteplats i nordostläge, med plats för både kryddodling och sittmöbler.

Rymliga sovrum
Innanför vardagsrummet finns ett lite mer avskilt sovrum som både har garderob och en egen klädkammare. På andra sidan lägenheten ligger de andra sovrummen, med ett lugnt gårdsläge. Det största rymmer enkelt en dubbelsäng och utanför dessa sovrum finns mer förvaring i form av garderober.

Välkommen hem till denna bostadsrätt!

Har du frågor om lägenhet N7-1005A i Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar