Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök

Bostadsnummer N6-1301A

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N6-1301A
Pris
4 295 000 kr
Månadsavgift
5 645 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
3
Yta
78 m²
Status
Såld

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Snygg trea med dubbla balkonger och öppen planlösning

Njut av ljuset i denna välplanerade trea med två rymliga balkonger och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här har varje kvadratmeter sin funktion och bostaden är utrustad med noggrant utvalda material och av hög standard.

Stilrent kök

Vid entrén välkomnas du av en hall med praktisk avhängning i form av en stilfull kapphylla och förvaring i en rymlig garderob. Den öppna planlösningen blir tydlig när hallen öppnar sig åt två håll och övergår till ett stort rum där kök och vardagsrum smidigt smälter samman. Matplatsen är flexibel och kan enkelt anpassas för olika tillfällen. Från matplatsen når du den första balkongen med nordostligt läge.

Köket är stilrent med vita köksluckor, vitt kakel och en grå bänkskiva i tålig laminat. Det är fullt utrustat med allt ett kök behöver, inklusive diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn samt kyl och frys i fullhöjd – allt i enhetligt vitt utförande!

Välplanerad planlösning

Lägenheten är smart uppdelad i en social och en privat del. En inre hall leder till det rymliga badrummet, där vitt kakel pryder väggarna, grå klinker ligger på golvet och duschen är omgiven av klarglas. Här finns även tvättmaskin, torktumlare och praktisk bänkskiva med skåp ovanför. Extra garderobsförvaring finns också i hallen.

I den privata delen av lägenheten, längst in, hittar du sovrummen. Det stora sovrummet rymmer en dubbelsäng och har gott om förvaringsutrymme i två garderober och ett linneskåp. Från detta sovrum når du också den andra balkongen, som har sydvästligt läge. Det finns även ett mindre sovrum med tillhörande garderob.

Välkommen till ditt nya hem!

Har du frågor om Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar