Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök

Bostadsnummer N7-1003A

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1003A
Pris
3 950 000 kr
Månadsavgift
5 934 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
82 m²
Status
Till salu
Planskiss över ljus och öppen trerummare i Brf Björlanda Ängar.

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Luftig trea med balkong

Denna ljusa trea har trevlig planlösning med halvöppet samband mellan kök och vardagsrum. Lägenheten bjuder på gott om förvaring, sovrum som är placerade med ett lugnt gårdsläge och inte minst finns en härlig balkong i västerläge! Denna lägenhet har även golv i trestavig askparkett.

Genomtänkt planlösning

När du kommer in i lägenheten möts du av en hall med avhängning i form av en kapphylla och förvaring i garderob. Här hittar du också en stor klädkammare och lägenhetens rymliga badrum, som har vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och dusch med väggar i klarglas. I badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk bänkskiva och skåp ovanför.

Hallen övergår sedan i ett stort rum där kök och vardagsrum möts i en halvöppen planlösning med rundgång. I köksdelen finns gott om svängrum för stora middagar och hjälpande händer. Köket har vita köksluckor, vitt kakel och grå bänkskiva i tålig laminat. Här finns allt ett kök behöver, med diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn och kyl och frys i fullhöjd. Allt i enhetligt vitt utförande!

Vardagsrumsdelen är luftig och har flera möbleringsmöjligheter. Härifrån har du också utgång till den rymliga balkongen, som med sitt västerläge blir en härlig förlängning av ditt hem. Här finns plats för både kryddodling och sittmöbler.

Bra förvaring

En inre hall innanför vardagsrummet bjuder på ytterligare förvaring i klädkammare, garderob och linneskåp. Hallen tar dig till de två sovrummen som har ett lugnt läge mot gården. Det största sovrummet rymmer enkelt dubbelsängen och det mindre passar perfekt som barnrum, gästrum eller kontor.

Välkommen hem!

Har du frågor om Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar