Visningskalender

Välkommen på visning av våra nya bostäder i Göteborg! På visningen får du bekanta dig med både området och bostadsprojektet. Du får möjlighet att ställa frågor om såväl bostäderna, som hur det går till att köpa och äga bostad. Du får också informationsmaterial med bostadsfakta, köpinformation och priser som du kan läsa i lugn och ro hemma. Varmt välkommen!

Brf Makrillen - Vardagsrum

Våra visningsrutiner

Du är välkommen på visning, men du behöver kontakta säljaren för att boka din visningstid. Med tanke på rådande omständigheter ber vi dig att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att skydda dig själv och andra mot smittspridning. Stanna därför hemma om du har förkylningssymtom, även om de bara är lindriga.

Projekt Område Datum Boka
Kullen Nordöstra Göteborg Onsdag, 24 augusti 16:30–17:30

Välkommen på visning

Bokad visning. Visningsanmälan krävs! Maila säljaren för tid, svar kommer från säljaren om vilken tid inom tidsintervallet du får efter 22/8. Adress Hammarkullegatan 6 & 8.

Brf Kullen baksida

Om projektet

Välkommen till Bostadsrättsföreningen Kullen nära Hammarkulletorget. Inflyttningsklara lägenheter nära spårvagn och natur.

Besök projektsidan

Kontakta mäklaren

Amanda Samuelsson

031-707 70 25
amanda.samuelsson@egnahemsbolaget.se
Selma Park Hisingen Göteborg Tisdag, 23 augusti 16:30–17:30

Välkommen på visning

Bokad visning. Visningsanmälan krävs! Maila säljaren för att boka tid, svar kommer från säljaren om vilken tid du får inom tidsintervallet efter 22 aug.

EHB Selma ext vinkel 12

Om projektet

Mitt på Selma Lagerlöfs Torg bygger vi 111 bostadsrättslägenheter. Välkommen med din intresseanmälan!

Besök projektsidan

Kontakta mäklaren

Annika Unger

031-707 70 12
annika.unger@egnahemsbolaget.se

Hitta en visning i ditt område

Letar du efter en ny bostad i området där du bor? Eller är du nyfiken på ett annat bostadsområde i Göteborg? Titta på vår karta för att hitta en visning i just det område som du är intresserad av.

Hitta ditt område

Svar på dina frågor om bolån

Att köpa en bostad är kanske den största investeringen du gör i livet. Kontakta en bank för att få svar på dina frågor om finansiering och för att få veta hur mycket du kan låna för att köpa en bostad.

Till Bankkontakt och bolån