Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök

Bostadsnummer N7-1103C

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1103C
Pris
4 085 000 kr
Månadsavgift
5 717 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
1
Yta
79 m²
Status
Till salu
Planlösning: tre rum och kök i bostadsrättföreningen Björlanda Ängar.

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välkommen till detta välskapta hem med två charmiga balkonger, perfekt beläget för att omfamna det bästa av ditt dagliga liv.

Ljus och luftig atmosfär

Stig in i denna ljusa trea och känn omedelbart hur varje kvadratmeter är optimalt planerad, med en öppen planlösning som binder samman kök och vardagsrum. Här är varje detalj noggrant genomtänkt, och håller en god standard. I detta ljusa och luftiga hem kommer du vid inträde in i en hall med praktisk avhängning och förvaring i form av en garderob.

Kök i vitt

Köket i denna bostad är en fröjd för ögat och praktiskt i vardagen. Vita köksluckor, vitt kakel och en tålig grå bänkskiva i laminat skapar en enhetlig och stilfull atmosfär. Här finner du allt som behövs, från diskmaskin och induktionshäll till varmluftsugn, mikrovågsugn och kyl/frys i fullhöjd – allt i harmoniskt vitt utförande. Från matplatsen når du den första balkongen, välpositionerad med nordostligt läge för att fånga morgonsolen.

Genomtänkt planlösning

Denna bostad är smart uppdelad i en social och en privat del. Den inre hallen leder dig till det rymliga badrummet, smyckat med vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och en dusch med klarglasväggar. Här är tvättmaskin och torktumlare smart placerade, med praktisk förvaring ovanför. Sovrummen är belägna längst in i lägenheten, och blir således en avskild plats. Det stora sovrummet välkomnar dig med gott om plats för en dubbelsäng och generös förvaring. Den andra balkongen, i sydvästläge, blir din privata oas där du kan njuta av kvällssolen. I lägenheten finns även ett mindre sovrum med förvaringsmöjligheter.

Välkommen hem till denna omsorgsfullt utformade bostad, där varje detalj bidrar till att skapa en harmonisk och trivsam tillvaro!

Har du frågor om Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar