Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök

Bostadsnummer N6-1401A

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N6-1401A
Pris
4 585 000 kr
Månadsavgift
6 007 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
4
Yta
83 m²
Status
Till salu
Planlösning tre rum och kök med solig balkong i västerläge, Björlanda Ängar.

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Vindstrea med balkong

Denna ljusa trea har trevlig planlösning med kök och vardagsrum för sig. Läget högst upp i hus N6 bjuder på fina vyer över omgivningarna, inte minst från den härliga balkongen som ligger i västerläge.

Luftigt kök

När du kommer in i lägenheten möts du av en hall med avhängning i form av en kapphylla och förvaring i två garderober. Efter hallen hittar du ett stort vinkelkök med gott om svängrum för stora middagar och hjälpande händer. Köket har vita köksluckor, vitt kakel och grå bänkskiva i tålig laminat. Här finns allt ett kök behöver, med diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn och kyl och frys i fullhöjd. Allt i enhetligt vitt utförande!

Genomtänkt planlösning

Vardagsrummet blir hemmets sociala hjärta, med burspråk som ger lite extra charm. Lägenhetens största sovrum rymmer enkelt en dubbelsäng och även här finns ett burspråk. Kanske vill du möblera med dagbädd eller en mysig läshörna?

Det mindre sovrummet ligger på andra sidan lägenheten och får extra ljus från ett trevligt takfönster. Perfekt som barnrum, gästrum eller kontor. Härifrån har du också utgång till den rymliga balkongen i västerläge, med plats för både kryddodling och sittmöbler.

Utanför det mindre sovrummet hittar du även lägenhetens rymliga badrum, som har vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och dusch med väggar i klarglas. I badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk bänkskiva och skåp ovanför.

Välkommen hem!

Har du frågor om Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar