Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök

Bostadsnummer N7-1401D

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1401D
Pris
4 160 000 kr
Månadsavgift
5 717 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
4
Yta
79 m²
Status
Till salu
Bostadsrätt om 3 tre rum och kök med två stora balkonger.

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Smart planerad trerummare med två underbara balkonger

Denna fantastiska trerummare har varje kvadratmeter planerad med omsorg, vilket skapar en perfekt förening mellan kök och vardagsrum. Känslan av enastående boendekomfort förstärks av högkvalitativa material och genomtänkt design. Dessutom kan du avnjuta solen från två balkonger, var och en med sin unika exponering.

Ljus och rymlig

När du kliver in möts du av en hall med smart förvaring och möjligheter till avhängning. Här breder hallen ut sig i två riktningar och smidigt övergår till ett stort rum där kök och vardagsrum integreras. Köket imponerar med vita köksluckor, vitt kakel och en hållbar grå bänkskiva i laminat. Fullt utrustat med diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, kyl och frys i enhetlig vitt utförande.

Matplatsen är flexibel och enkel att justera beroende på antalet gäster. Från matplatsen når du den första balkongen som har nordostligt läge.

Genomtänkt arrangemang

Denna bostad är intelligent uppdelad i en social och en privat sektion. Sovrummen, belägna längst in i bostaden, skapar en fridfull plats för vila. Det större sovrummet rymmer enkelt en dubbelsäng och erbjuder generöst med förvaringsutrymme i två garderober samt linneskåp. Härifrån når du även den andra balkongen med sydvästligt läge. I denna del finns också ett mindre sovrum med egen garderob.

En inre hall leder till det rymliga badrummet med vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och en dusch med klarglasväggar. Här finns både tvättmaskin och torktumlare, samt praktisk bänkskiva och skåp ovanför.

Välkommen till ditt nya hem, där varje aspekt är noggrant övervägd för att skapa den optimala boendemiljön!

Har du frågor om Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar