Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök

Bostadsnummer N7-1001D

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1001D
Pris
4 045 000 kr
Månadsavgift
5 717 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
79 m²
Status
Till salu
Välplanerad trerummare med generös uteplats i Bfr Björlanda Ängar.

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välarrangerad trerummare med solig uteplats i söder

Denna trea strålar av ljus och har varje kvadratmeter smart disponerad, med en öppen rumsplan som skapar en harmonisk sammansmältning av kök och vardagsrum. Här finner du ett hemtrevligt hem och framför allt en rymlig uteplats som fångar solen i sydväst.

Ljust och fräscht

När du kliver in möts du av en hall med möjlighet till avhängning genom en elegant kapphylla och praktisk förvaring i en garderob. Direkt upplever du den öppna rumsplanen då hallen expanderar åt två håll och övergår i ett stort rum där vardagsrum och kök möts.

Köket imponerar med vita köksluckor, vitt kakel och en tålig grå bänkskiva i laminat. Här finns allt du behöver, inklusive diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn samt kyl och frys i enhetlig vit design.

Matplatsen är flexibel och enkel att anpassa vid större middagar.

Genomtänkt uppdelning

Denna bostad är genomtänkt uppdelad i en social och en privat del. Genom en inre hall når du bostadens rymliga badrum, dekorerat med vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och  klarglasväggar i duschen. Här finns även tvättmaskin och torktumlare, samt en praktisk bänkskiva och skåp ovanför. Extra förvaring erbjuds även i hallen.

Längst in i bostaden hittar du sovrummen för en privat atmosfär. Det stora sovrummet rymmer enkelt en dubbelsäng och erbjuder generöst med förvaringsutrymme i två garderober samt linneskåp. Härifrån når du även den soliga uteplatsen, perfekt för både odlingar och utemöbler. Det finns också ett mindre sovrum med egen förvaring.

Välkommen till ditt nya hem och en härlig boendemiljö!

Har du frågor om Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar