Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök

Bostadsnummer N7-1402C

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1402C
Pris
4 160 000 kr
Månadsavgift
5 717 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
4
Yta
79 m²
Status
Till salu
Planskiss av bostadsrätt om tre rok.

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Träffa ditt nya hem i Björlanda – en bostad som välkomnar dig med öppna armar och två underbara balkonger för att omfamna det bästa av utomhusliv.

Välplanerat och inbjudande

Gå in genom dörren och känn omedelbart den hemtrevliga atmosfären i hallen, där smart förvaring och plats för ytterkläder gör vardagen smidig. Det rymliga badrummet lockar med vitt kakel, grå klinker och en dusch med klarglasväggar, medan tvättmaskin och torktumlare gör vardagsbestyren enkla.

Sovrummen är gömda längst in för att skapa en lugn och fridfull oas. Det stora sovrummet bjuder in till vilsamma nätter med generös förvaring. Den anslutande balkongen, med nordostligt läge, är perfekt för dig som vill börja dagen med morgonsolen.

Funktionellt kök

Det moderna köket är hjärtat av hemmet, där vita köksluckor, vitt kakel och en grå bänkskiva i laminat skapar en enhetlig och stilfull atmosfär. Diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn och fullhöjd kyl/frys gör köket komplett och redo för kulinariska äventyr.

Samvaro i öppen planlösning

Hallens öppning leder in i ett stort rum där kök och vardagsrum förenas i en öppen planlösning. Via sovrummet tar du dig ut på balkongen med sydvästligt läge, en privat plats för avkoppling.

Upplev det bästa av båda världar – ett modernt och funktionellt hem med en känsla av lugn och harmoni. Välkommen hem!

Har du frågor om Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar