Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök

Bostadsnummer N6-1401B

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N6-1401B
Pris
4 585 000 kr
Månadsavgift
6 007 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
4
Yta
83 m²
Status
Till salu
Bilden visar en planskiss över en bostadsrätt om tre rum och kök på 83 kvm i Björlanda Ängar.

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Vindstrea med härlig balkong

Denna ljusa trerummare har en trivsam planlösning där kök och vardagsrum är separerade. Belägen högst upp i hus N6, erbjuder en fantastisk vyer över omgivningarna, särskilt från den underbara balkongen som vetter mot sydost.

Luftigt kök

När du kliver in i lägenheten möts du av en hall med avhängning och generös förvaring i två garderober. Efter hallen öppnar sig ett stort vinkelkök med gott om utrymme för stora måltider. Köket har stilrena vita köksluckor, vitt kakel och en robust grå bänkskiva i laminat. Här finns all utrustning som behövs, inklusive diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn och kyl samt frys i enhetlig vit design.

Genomtänkt planlösning

Vardagsrummet blir hemmets sociala mittpunkt, med ett charmigt burspråk som ger extra karaktär. Det största sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng och en extra touch med ett burspråk. Kanske kan du inreda med en dagbädd eller en mysig läshörna?

Det mindre sovrummet ligger på den andra sidan lägenheten och får extra ljus från ett trevligt takfönster. Perfekt som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Härifrån når du också den rymliga balkongen som vetter mot sydost, med utrymme för både bekväma sittmöbler och odling.

Strax utanför det mindre sovrummet hittar du lägenhetens rymliga badrum, som är stilrent inrett med vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och en dusch med klarglasväggar. I badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare, samt en praktisk bänkskiva och skåp ovanför.

Välkommen hem!

Har du frågor om Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar