Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök

Bostadsnummer N7-1102D

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1102D
Pris
4 245 000 kr
Månadsavgift
5 717 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
1
Yta
79 m²
Status
Till salu
Planritning över en bostadsrätt om 3 rum och kök i Brf Björlanda Ängar.

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Optimalt planerad trerumslägenhet med dubbla balkonger

Denna trivsamma trerumslägenhet strålar av ljus och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en harmonisk atmosfär. Hög standard och noggrant utvalda material genomsyrar varje hörn av denna bostad. Dessutom kan du njuta av två balkonger som fångar solen från olika väderstreck.

Ljus och rymd

När du kliver in möts du av en hall med smart förvaring och avhängningsmöjligheter. Här öppnar sig hallen upp åt två håll och övergår smidigt till ett stort rum där kök och vardagsrum integreras. Matplatsen är flexibel och enkel att anpassa beroende på antalet gäster. Från matplatsen når du den första balkongen med nordostligt läge.

Köket imponerar med vita köksluckor, vitt kakel och en tålig grå bänkskiva i laminat. Fullt utrustat med diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, kyl samt frys i enhetlig vitt utförande.

Genomtänkt planlösning

Denna lägenhet är uppdelad i en social och en privat sektion. En inre hall leder till ett rymligt badrum med vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och en dusch med klarglasväggar. Här finns både tvättmaskin och torktumlare, samt praktisk bänkskiva och skåp ovanför. Extra garderobsförvaring finns även i hallen.

Sovrummen, belägna längst in i lägenheten, erbjuder en avskild oas. Det större sovrummet rymmer len dubbelsäng och erbjuder generöst med förvaringsutrymme i form av två garderober samt ett linneskåp. Härifrån når du även den andra balkongen som har sydvästligt läge. Det finns också ett mindre sovrum med egen garderob.

Välkommen till ditt nya hem!

Har du frågor om Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar