Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

1 rum & kök, 35 m², lgh N7-1104A, Björlanda Ängar

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1104A
Pris
2 085 000 kr
Månadsavgift
2 533 kr
Antal rum och kök
1
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
1
Yta
35 m²
Status
Till salu
Björlanda Ängar visualisering

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välkommen till lägenhet N7-1104A, 1 rum och kök om 35 m² på våning 1. Denna lägenhet kostar 2 085 000 kr och har en avgift på 2 533 kr.

Välplanerad planerad etta med sovalkov

En praktisk etta på 35 kvm med alla kvadratmeter på rätt ställen! Lägenheten får gott om ljus från två väderstreck och sovalkoven ger känslan av en minitvåa.

Helkaklat badrum

När du kliver in i bostaden möts du av en hall utrustad med en kapphylla. I anslutning till hallen ligger även lägenhetens rymliga badrum som har dusch med väggar i klarglas, samt vitt kakel på väggarna och grå klinker på golvet. Badrummet har även en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Fullt utrustat kök

Till vänster efter hallen öppnar lägenheten upp sig i en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket har vita köksluckor, vitt kakel och grå bänkskiva i tålig laminat. Här finns allt ett kök behöver, med diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn och en kombinerad kyl och frys. Allt i enhetligt vitt utförande! Mellan kök och vardagsrumsdel finns utrymme för en matplats. Härifrån har du också utgång till lägenhetens rymliga balkong, som har plats för både kryddodling och sittmöbler. Soffgruppen får sin naturliga plats och den avskilda sovalkoven gör den här ettan lite extra smart.

Välkommen hem!

Har du frågor om lägenhet N7-1104A i Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar