Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök

Bostadsnummer N7-1002C

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1002C
Pris
4 045 000 kr
Månadsavgift
5 717 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
79 m²
Status
Till salu
Välplanerad bostadsrätt om tre rum och kök i kommande Brf Björlanda Ängar.

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välplanerad trerummare med stor uteplats i sydväst

Denna trea badar i ljus och har varje kvadratmeter strategiskt utformad, med en öppen planlösning som förenar kök och vardagsrum. Här finner du en komplett utrustning, hög standard och framför allt en rymlig uteplats som fångar solen i sydväst.

Ljust och öppet

När du kliver in möts du av en hall med avhängningsmöjligheter genom en stilfull kapphylla och praktisk förvaring i en garderob. Direkt upplever du den öppna planlösningen när hallen expanderar åt två håll och övergår i ett stort rum där kök och vardagsrum samspelar. Matplatsen är flexibel och enkel att anpassa vid större middagssällskap.

Köket är stilrent med vita köksluckor, vitt kakel och en grå bänkskiva i laminat. Här finns allt du behöver, inklusive diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn samt kyl och frys. Allt i enhetlig vit utförande.

Genomtänkt uppdelning

Denna bostad är fördelad i en privat och en social och sektion. Genom en inre hall når du bostadens rymliga badrum, prytt med vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och duschväggar i klarglas. Här finns även tvättmaskin och torktumlare, samt en praktisk bänkskiva och skåp ovanför. I den anslutande hallen finns även förvaringsmöjligheter.

Längst in i bostaden hittar du sovrummen för en avskild atmosfär. Det stora sovrummet rymmer enkelt en dubbelsäng och erbjuder gott om förvaringsutrymme i två garderober samt linneskåp. Härifrån når du även den rymliga uteplatsen, perfekt för både grönsaksodlingar och utemöbler. Det finns även ett mindre sovrum med egen garderob.

Välkommen till ditt nya hem och en härlig boendemiljö!

Har du frågor om Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar