Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök

Bostadsnummer N7-1302C

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1302C
Pris
4 135 000 kr
Månadsavgift
5 717 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
3
Yta
79 m²
Status
Till salu
Brf Björlanda Ängar. Planskiss över 3 rok med dubbla balkonger.

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Härlig lägenhet med dubbla balkonger i Björlanda

Välkommen till denna charmiga bostad i det gröna Björlanda, där varje detalj är noggrant planerad för att skapa mysigt hem. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Bostaden överraskar med sina två balkonger som ger möjlighet till utomhusliv och glädje från olika håll.

Luftigt och rymligt

När du kliver in möts du av en hall med smart förvaring och plats att hänga av ytterkläder. Den öppna planlösningen blir tydlig när hallen öppnar upp till ett stort rum där köket och vardagsrummet naturligt smälter samman. Matplatsen är flexibel, och från matplatsen når du den första balkongen med nordostligt läge, perfekt för morgonsolen.

Det moderna köket är en snygg och användarvänlig del av bostaden med vita köksluckor, vitt kakel och en tålig grå bänkskiva i laminat. Här finns allt du behöver, från diskmaskin och spishäll till ugn, mikrovågsugn och kyl/frys – allt i en enhetlig och modern design som ger karaktär till din bostadsrätt i Björlanda.

Smart planering Bostaden är uppdelad i en social och en privat del. En inre hall leder till det rymliga badrummet med vitt kakel, grått golv och en dusch med genomskinliga väggar. Här finns även tvättmaskin och torktumlare samt smart förvaring.

Sovrummen ligger längst in i denna fina bostad för en lugn och mysig atmosfär. Det stora sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng och erbjuder generös förvaring. Härifrån når du också den andra balkongen med sydvästligt läge, perfekt för kvällssolen. I bostaden finns även ett mindre sovrum.

Välkommen ditt nya hem i Björlanda!

Har du frågor om Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar