Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök

Bostadsnummer N6-1203B

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N6-1203B
Pris
4 270 000 kr
Månadsavgift
5 645 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
2
Yta
78 m²
Status
Till salu

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Fin bostad med smart planering och två balkonger

Den här trevliga bostaden är smart planerad för att få ut det mesta av varje plats. Med ett öppet kök och vardagsrum blir det ljust och rymligt. Bostaden är gjord med omsorgsfullt valda material och har två balkonger för extra trivsel och bekvämlighet.

Ljust och fint

När du kommer in möts du av en hall med plats för jackor och skor. Den öppna planlösningen blir tydlig när hallen öppnar upp åt två håll och leder in till ett stort rum där kök och vardagsrum hänger ihop. Via den rymliga matplatsen når du lägenhetens ena balkong där du kan njuta av din frukost i morgonsolen.

Köket är modernt med vita skåpluckor, vitt kakel och en snygg bänkskiva. Här finns allt du behöver, som diskmaskin, spishäll, ugn, mikrovågsugn och kyl och frys i samma stil!

Praktiskt upplägg

Bostaden är uppdelad i en del för umgänge och en del för privatliv. Via en inre hall når du det rymliga badrummet, med vitt kakel, grått golv och en dusch med genomskinliga väggar. Här finns även tvättmaskin och torktumlare, plus extra förvaring.

Sovrummen är längst in för lugn och ro. Det stora sovrummet har plats för en dubbelsäng och massor av förvaring i två garderober och ett linneskåp. Därifrån når du också den andra balkongen som har kvällssol. Det finns även ett mindre sovrum med en garderob.

Välkommen till din nya bostad!

Har du frågor om Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar