Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök

Bostadsnummer N7-1302D

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1302D
Pris
4 235 000 kr
Månadsavgift
5 717 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
3
Yta
79 m²
Status
Till salu

Smart disponerad trerummare med dubbla balkonger

  • Två balkonger för utomhusnjutning
  • Öppen och modern planlösning
  • Praktiskt vinklat kök

I denna ljusa trerummare är varje kvadratmeter är genomtänkt och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en luftig atmosfär. Hög kvalitet och noga utvalda material genomsyrar varje detalj i denna bostad. Dessutom kan du avnjuta av två balkonger som fångar solen från olika håll.

Ljus och rymd

När du stiger in möts du av en hall med smart förvaring och avhängningsmöjligheter. Här öppnar hallen upp sig åt olika håll och övergår smidigt till ett stort rum där kök och vardagsrum smälter samman. Matplatsen är flexibel och enkel att anpassa beroende på antalet gäster. Från matplatsen når du den första balkongen i nordost.

Köket imponerar med vita köksluckor, vitt kakel och en tålig grå bänkskiva i laminat. Fullt utrustat med diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, kyl samt frys i enhetlig vitt utförande.

En privat sovdel

Denna lägenhet är indelad i en social och en privat del. Sovrummen, belägna längst in i lägenheten, erbjuder en fridfull oas. Det större sovrummet rymmer enkelt en dubbelsäng och har gott om förvaringsutrymme i två garderober samt linneskåp. Härifrån når du även den andra balkongen som har sydvästligt läge. Det finns också ett mindre sovrum med egen garderob.

En inre hall leder till ett rymligt badrum med vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och en dusch med klarglasväggar. Här finns både tvättmaskin och torktumlare, samt praktisk bänkskiva och skåp ovanför. Extra garderobsförvaring finns även i hallen.

Välkommen till ditt nya hem, där varje detalj är noggrant planerad för din bekvämlighet!

Har du frågor om Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar