Nybyggt till fasta priser

Alla hus och lägenheter är nybyggda och inflyttningsklara. Du köper ditt hus eller din lägenhet direkt av oss till fast pris  – det vill säga utan mellanhänder och budgivning. Det enda som tillkommer är dina egna eventuella inredningstillval samt lagfarts- och pantbrevskostnader för äganderätt. Enkelt och tryggt för dig.

 

Bankkontakt och bolån
Sisjödal-
Din resa genom köpprocessen

Vill du veta mer om hur köpprocessen går till och om stegen till ett nytt eget hem? Hur du får förtur vid säljstart. Vad det innebär att göra en intresseanmälan. Hur du reserverar hus eller lägenhet och vad som händer när du bestämt dig för att boka en bostad.

Läs om köpprocessen
Sisjödal flytten 1120
Hur nöjda är våra kunder?

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet, kundservice och bostäderna vi bygger. En förutsättning i detta ständiga förbättringsarbete är att veta vad våra kunder tycker. Därför följs varje bostadsförsäljning upp med en kundenkät, en NKI-mätning, som mäter Nöjd kund index. Kundenkäten skickas ut två månader respektive två år efter inflyttning. Då får våra kunder svara på ett antal frågor om hur nöjda de är med sin nya bostad och med Egnahemsbolaget.

Den årliga NKI-mätningen (Nöjd Kund Index) utförs av Prognoscentret. Kundernas svar behandlas konfidentiellt och resultatet presenteras enbart i samlad form. Kundernas svar är mycket viktiga för oss och vi är tacksamma för deras tid som de avsätter för att svara på frågorna. För varje svar skänker vi 50 kr till Göteborgs Stadsmission. Tack!

Branschmätningen för kundnöjdhet
Norrafjädermoln3
Mer information
Några tips när du drömmer om en ny bostad

Vad ska du tänka på när du köper ny bostad? Vi hjälper dig med på vägen, allt för att du ska ha de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär!

Läs mer
Mer information
Ägandeformer

När du köper en nyproducerad lägenhet eller hus av oss på Egnahemsbolaget kan ägandeformerna skilja sig åt. Våra lägenheter är i regel alltid bostadsrätter, medan husen antingen är bostadsrätter eller äganderätter.

Läs mer
Mer information
Trygghet & garantier

I vårt långsiktiga kvalitets- och miljöarbete strävar vi efter att bygga hållbara och friska hem. Vi har fokus på kvalitetssäkrat byggande och gör egna tekniska kontroller av bygget under hela produktionstiden.

Läs mer