Att köpa bostad

Enkelt och tryggt

Köpa ny bostad är ett av livets största och viktigaste beslut. Därför är vi med dig i alla steg från intresseanmälan och visning till köp och boende. Och du är alltid välkommen till vårt kontor i Hisings Backa, Göteborg.

Vår säljare är din personliga kontakt, som finns med dig hela vägen fram till inflyttning. Efter att du flyttat in har du kontakt med vår eftermarknadsavdelning. Har du köpt bostadsrätt, får du information om vad detta innebär av vår bostadsrättsekonom, allt för att bostadsrättsföreningen ska få en bra start och fortsättning.

Läs mer om trygghet och garantier
Sisjödal livet 0850 2
Sisjödal-

Nybyggt till fasta priser

Alla hus och lägenheter är nybyggda och inflyttningsklara. Du köper ditt hus eller din lägenhet direkt av oss till fast pris  – det vill säga utan mellanhänder och budgivning. Enkelt och tryggt för dig.

 

Bankkontakt och bolån

Sisjödal flytten 1120

Din resa genom köpprocessen

Vill du veta mer om hur köpprocessen går till och om stegen till ett nytt eget hem? Hur du får förtur vid säljstart. Vad det innebär att göra en intresseanmälan. Hur du reserverar hus eller lägenhet och vad som händer när du bestämt dig för att boka en bostad.

Läs om köpprocessen

Norrafjädermoln3

Hur nöjda är våra kunder?

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet, kundservice och bostäderna vi bygger. En förutsättning i detta ständiga förbättringsarbete är att veta vad våra kunder tycker. Därför följs varje bostadsförsäljning upp med en kundenkät, en NKI-mätning, som mäter Nöjd kund index. Kundenkäten skickas ut två månader respektive två år efter inflyttning. Då får våra kunder svara på ett antal frågor om hur nöjda de är med sin nya bostad och med Egnahemsbolaget.

Den årliga NKI-mätningen (Nöjd Kund Index) utförs av Prognoscentret. Kundernas svar behandlas konfidentiellt och resultatet presenteras enbart i samlad form. Kundernas svar är mycket viktiga för oss och vi är tacksamma för deras tid som de avsätter för att svara på frågorna. För varje svar skänker vi 100 kr till Göteborgs Stadsmission. Tack!

Branschmätningen för kundnöjdhet

Mer information

Några tips när du drömmer om en ny bostad

Vad ska du tänka på när du köper ny bostad? Vi hjälper dig med på vägen, allt för att du ska ha de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär!

Läs mer
Mer information

Ägandeformer

När du köper en nyproducerad lägenhet eller hus av oss på Egnahemsbolaget kan ägandeformerna skilja sig åt. Våra lägenheter är i regel alltid bostadsrätter, medan husen antingen är bostadsrätter eller äganderätter.

Läs mer
Mer information

Trygghet & garantier

I vårt långsiktiga kvalitets- och miljöarbete strävar vi efter att bygga hållbara och friska hem. Vi har fokus på kvalitetssäkrat byggande och gör egna tekniska kontroller av bygget under hela produktionstiden.

Läs mer