Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök

Bostadsnummer N6-1202B

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N6-1202B
Pris
4 110 000 kr
Månadsavgift
5 717 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
2
Yta
79 m²
Status
Till salu
Planskiss över lägenhet om 3 rok i Brf Björlanda Ängar.

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Modern lägenhet med två balkonger i hjärtat av Björlanda

Denna stilfulla lägenhet i det eftertraktade området Björlanda är noga planerad för att erbjuda en bekväm och trivsam boendemiljö. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en ljus och välkomnande atmosfär. Lägenheten har två balkonger som ger möjlighet till utomhusliv och njutning från olika håll.

Lätt och rymligt

När du kliver in möts du av en hall med smart förvaring och plats för att hänga av dig ytterkläderna. Den öppna planlösningen blir tydlig när hallen leder in i ett stort rum där köket och vardagsrummet smidigt övergår i varandra. Matplatsen är flexibel och från matplatsen når du den första balkongen med nordostligt läge, perfekt för morgonsolen.

Det moderna köket är en praktisk och stilren del av denna lägenhet med vita köksluckor, vitt kakel och en tålig grå bänkskiva i laminat. Här finns allt du behöver, från diskmaskin och induktionshäll till varmluftsugn, mikrovågsugn och kyl och frys i fullhöjd – allt i en enhetlig och modern design som passar perfekt in i din bostadsrätt i Björlanda!

Genomtänkt disposition

Lägenheten är smart uppdelad i en social och en privat del. En inre hall leder till det rymliga badrummet med vitt kakel, grå klinker och en dusch med klarglasväggar. Här finns även tvättmaskin och torktumlare samt praktisk förvaring.

Sovrummen ligger längst in i denna moderna bostad för en avskild atmosfär. Det stora sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng och erbjuder generös förvaring med två garderober och ett linneskåp. Härifrån når du även den andra balkongen med sydvästligt läge, perfekt för kvällssolen. Det finns också ett mindre sovrum med en tillhörande garderob.

Välkommen till din nya lägenhet i Brf Björlanda Ängar!

Har du frågor om Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar