Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök

Bostadsnummer N7-1001B

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1001B
Pris
4 045 000 kr
Månadsavgift
5 717 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
79 m²
Status
Till salu
Bostad om 3 rum och kök med generös uteplats, Björlanda Ängar.

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Smart utformad trea med solig uteplats

Denna ljusa trerummare har varje kvadratmeter noga genomtänkt och en öppen planlösning som smälter samman kök och vardagsrum. Här finns allt till hands, med hög standard, samt en rymlig uteplats som fångar solen i sydväst. Dessutom förhöjer vackert golv i trestavig askparkett atmosfären.

Hall med förvaring

När du kliver in möts du av en hall med möjligheter till avhängning genom en stilfull kapphylla och förvaring i garderob. Direkt känner du av den öppna planlösningen när hallen expanderar åt två håll och sömlöst övergår till ett stort rum där kök och vardagsrum harmoniserar.

Köket imponerar med vita köksluckor, vitt kakel och en hållbar grå bänkskiva i laminat. Här finns allt ett kök behöver, inklusive diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn samt kyl och frys. Samtliga i enhetlig vit design.

Matplatsen är flexibel och lätt att justera vid större middagar.

Smart uppdelning

Denna bostad är smart indelad i en social och en privat sektion. Genom en inre hall når du bostadens rymliga badrum, dekorerat med vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och dusch med klarglasväggar. Här finns även tvättmaskin och torktumlare, samt en praktisk bänkskiva och skåp ovanför. Extra förvaringsutrymme erbjuds också i hallen.

Längst in i bostaden hittar du sovrummen för en avskild atmosfär. Det stora sovrummet rymmer enkelt en dubbelsäng och erbjuder gott om förvaring i två garderober samt linneskåp. Härifrån når du även den soliga uteplatsen, perfekt för både grönsaksodlingar och utemöbler. Det finns också ett mindre sovrum med egen garderob.

Välkommen till detta trivsamma hem!

Har du frågor om Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar