Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

1 rum & kök

Bostadsnummer N7-1204A

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1204A
Pris
2 135 000 kr
Månadsavgift
2 533 kr
Antal rum och kök
1
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
2
Yta
35 m²
Status
Till salu

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Kvadratsmart etta med sovalkov

En kvadratsmart etta med alla 35 kvadratmeter på rätt ställen! Bostadens hörnläge gör att lägenheten får gott om ljus och sovalkoven ger nästan känslan av en minitvåa.

Rymligt badrum

Lägenhetens hall erbjuder avhängning i form av en kapphylla. Via hallen tar du dig även in i lägenhetens rymliga badrum som har väggar av vitt kakel, golv med grå klinker och dusch med väggar i klarglas. I badrummet finns även en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Välplanerat kök

Efter hallen öppnar lägenheten upp sig i en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Bostadens kök har utrustats med allt du kan tänkas behöva: diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn och en kombinerad kyl och frys. Allt i enhetligt vitt utförande som matchar kökets vita köksluckor och kakel samt den grå bänkskivan i tålig laminat. Mellan kök och vardagsrumsdel finns utrymme för en matplats. Härifrån har du också utgång till lägenhetens rymliga balkong, som har plats för både sittmöbler och blomsterodling. I vardagsrummet får soffgruppen sin naturliga plats och den avskilda sovalkoven gör den här ettan lite extra smart.

Välkommen hem!

Har du frågor om Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar