Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök, 79 m², lgh N7-1202C, Björlanda Ängar

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1202C
Pris
4 110 000 kr
Månadsavgift
5 717 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
2
Yta
79 m²
Status
Till salu
Planskiss av bostadsrätt om tre rok.

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välkommen till lägenhet N7-1202C, 3 rum och kök om 79 m² på våning 2. Denna lägenhet kostar 4 110 000 kr och har en avgift på 5 717 kr.

Upptäck detta charmiga boende med två härliga balkonger i det natursköna Björlanda!

I hjärtat av Björlanda väntar en varm och inbjudande bostad, där varje detalj är omsorgsfullt genomtänkt. Den öppna planlösningen skapar en trevlig atmosfär, och de två balkongerna ger möjlighet till utomhusliv och njutning.

Hemtrevlig atmosfär

Sovrummen, längst in i bostaden, erbjuder en lugn och avskild tillvaro. Det stora sovrummet välkomnar med gott om plats för en dubbelsäng och generös förvaring i två garderober och ett linneskåp. Från sovrummet når du även den andra balkongen med sydvästligt läge, perfekt för att avsluta dagen med kvällssolen. Det finns även ett mindre sovrum med en tillhörande garderob.

Modernt och praktiskt kök

Köket är en stilren och funktionell del av bostaden, utrustat med vita köksluckor, vitt kakel och en tålig grå bänkskiva i laminat. Här finns allt du behöver, från diskmaskin och induktionshäll till varmluftsugn, mikrovågsugn och kyl/frys i fullhöjd – en enhetlig och modern design som sätter prägel på din bostadsrätt i Björlanda!

Genomtänkt planering

Bostaden är smart uppdelad i en social och en privat del. En inre hall leder till det rymliga badrummet med vitt kakel, grå klinker och en dusch med klarglasväggar. Här finns även tvättmaskin och torktumlare samt smart förvaring.

Kom och upplev det bästa av Björlanda – här bor du havsnära med landsbygden som granne!

Har du frågor om lägenhet N7-1202C i Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar