Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök

Bostadsnummer N6-1103B

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N6-1103B
Pris
4 245 000 kr
Månadsavgift
5 645 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
1
Yta
78 m²
Status
Till salu
Planskiss över en bostadsrätt på 1-4 rum och kök

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Modern trerummare med dubbla balkonger

Denna välplanerade trea strålar av ljus och e öppen planlösning. En öppen planlösning smidigt sammanför kök och vardagsrum, utrustat med hög standard och noggrant utvalda material. Dessutom kan du njuta av två balkonger som riktar sig åt olika väderstreck.

Ljus och rymd

När du kliver in möts du av en hall med generös förvaring och en avhängningsmöjlighet i form av en stilren kapphylla. Redan här känns den öppna planlösningen när hallen öppnar upp åt två håll och övergår till ett stort rum där kök och vardagsrum elegant smälter samman. Matplatsen är flexibel och enkel att anpassa efter antalet gäster vid större middagar. Från matplatsen når du den första balkongen som bjuder på nordostligt läge.

Det moderna köket är stilrent med vita köksluckor, vitt kakel och en hållbar grå bänkskiva i laminat. Här finner du alla nödvändiga köksredskap, inklusive diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn och kyl och frys i fullhöjd – allt i enhetligt vitt utförande!

Genomtänkt design

Lägenheten är smart indelad i en social och en privat del. En inre hall leder till det rymliga badrummet med vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och en dusch med klarglasväggar. Här finns även tvättmaskin och torktumlare, en praktisk bänkskiva och skåp ovanför. Extra förvaring finns även i hallen.

Längst in i lägenheten finner du sovrummen som har en avskild position i hemmet. Det stora sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng samt förvaring i två garderober och ett linneskåp. Härifrån når du även den andra balkongen som vetter mot sydväst. Det finns också ett mindre sovrum med garderob.

Välkommen till ditt nya hem!

Har du frågor om Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar