Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök, 82 m², lgh N7-1103A, Björlanda Ängar

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1103A
Pris
3 975 000 kr
Månadsavgift
5 934 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
1
Yta
82 m²
Status
Till salu
Planskiss över välplanerad trea med balkong i västerläge, Björlanda Ängar.

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välkommen till lägenhet N7-1103A, 3 rum och kök om 82 m² på våning 1. Denna lägenhet kostar 3 975 000 kr och har en avgift på 5 934 kr.

Trea med rymlig balkong

  • Generös balkong i västerläge
  • Delvis öppen planlösning
  • Bra förvaringsmöjligheter

Denna trea, rik på ljus, erbjuder en genomtänkt planlösning där kök och vardagsrum smidigt sammanflätas. Lägenheten utmärker sig med smart förvaring och sovrum som vetter mot en rofylld innergård. Och bäst av allt: en stor balkong i soligt västerläge. Ett vackert golv i trestavig askparkett förhöjer atmosfären.

Kakel och klinker i badrummet

När du kliver över tröskeln möts du av en hall med möjlighet att hänga av dig ytterkläder genom en elegant kapphylla och praktisk förvaring i garderob. Här finner du även en rymlig klädkammare och lägenhetens generösa badrum. Badrummet är stilrent inrett med vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet, och en dusch med klarglasväggar. Tvättmaskin och torktumlare finns här också, med en praktisk bänkskiva och skåp ovanför.

Hallens utrymme leder dig vidare till ett stort rum där kök och vardagsrum delvis smälter samman i en öppen planlösning. Vardagsrumsdelen är ljus och erbjuder flexibilitet för möblering. Härifrån når du också den generösa balkongen som, med sitt soliga västerläge, blir en fantastisk förlängning av ditt hem. Balkongen har gott om utrymme för både odling och bekväma sittmöbler.

Köket har gott om plats för trevliga middagar och köksverksamhet. Det är utrustat med vita köksluckor, vitt kakel och en tålig grå bänkskiva i laminat. Här finns allt ett kök behöver, inklusive diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn och kyl samt frys i enhetlig vit design.

Smart förvaring

En inre hall innanför vardagsrummet bidrar med ytterligare smart förvaring i form av en klädkammare, en garderob och ett linneskåp. Hallen leder dig till de två sovrummen som har ett fridfullt läge mot innergården. Det större sovrummet har lätt plats för en dubbelsäng och det mindre passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor.

Välkommen till ditt nya hem!

Har du frågor om lägenhet N7-1103A i Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar