Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök

Bostadsnummer N7-1501B

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1501B
Pris
4 415 000 kr
Månadsavgift
6 151 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
5
Yta
85 m²
Status
Till salu
Bilden visar planlösningen för en trerummare i Brf Björlanda Ängar.

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Nästa visning

Onsdag, 22 maj 16:30–17:30

Vindstrea med balkong

Denna ljusa trea har trevlig planlösning med kök och vardagsrum i öppet samband med en bardisk. Läget högst upp i hus N7 bjuder på fina vyer över omgivningarna, inte minst från den härliga balkongen som ligger i sydvästläge.

Luftigt kök med bardisk

När du kommer in i lägenheten möts du av en hall med avhängning i form av en kapphylla och förvaring i garderob. Efter hallen hittar du ett stort vinkelkök med gott om svängrum för stora middagar och hjälpande händer. Köket har vita köksluckor, vitt kakel och grå bänkskiva i tålig laminat. Här finns allt ett kök behöver, med diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn och kyl och frys i fullhöjd. Allt i enhetligt vitt utförande! Köket avslutas i en trevlig bardisk – perfekt för vardagsfrukostar eller en plats där gästerna kan hänga innan middagen.

Genomtänkt planlösning

Vardagsrummet blir hemmets sociala hjärta, med burspråk som ger lite extra charm. Härifrån har du också utgång till den rymliga balkongen i sydvästläge, med plats för både kryddodling och sittmöbler.

Lägenhetens största sovrum rymmer enkelt en dubbelsäng och även här finns ett burspråk. Det mindre sovrummet får extra ljus från ett trevligt takfönster. Perfekt som gästrum, barnrum eller kontor.

Utanför det mindre sovrummet hittar du även lägenhetens rymliga badrum, som har vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och dusch med väggar i klarglas. I badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk bänkskiva och skåp ovanför.

Välkommen hem!

Har du frågor om Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Visningar

Nästa visning

  • Onsdag, 22 maj 16:30–17:30

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar