Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök, 74 m², lgh N7-1401A, Björlanda Ängar

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1401A
Pris
4 050 000 kr
Månadsavgift
5 356 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
4
Yta
74 m²
Status
Såld

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välkommen till lägenhet N7-1401A, 3 rum och kök om 74 m² på våning 4. Denna lägenhet kostar 4 050 000 kr och har en avgift på 5 356 kr.

Inbjudande loftgångstrea med solig balkong

Stig in i denna trevliga hörntrea, där ljuset kommer från tre håll, och njut av en balkong som fångar solen på eftermiddagen. Sovrummen ger en lugn utsikt över gården, och det finns gott om förvaring för dina saker.

Smart förvaring

När du går in i lägenheten möts du av en fin hall med plats för dina kläder. Till vänster finns det stora sovrummet, perfekt för en dubbelsäng, med gott om plats i en lång garderob. På andra sidan hallen finns ett mindre sovrum med två garderober. Dessutom finns det en rymlig klädkammare.

Rymligt badrum

Längst in i hallen hittar du det rymliga badrummet med vita kakelväggar, snyggt grått golv och en dusch med genomskinliga väggar. Här finns även tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk bänk och skåp ovanför.

Praktisk kök med allt du behöver

Hallens öppna planlösning leder till ett ljust rum där kök och vardagsrum går ihop. Köket är fint med vita köksluckor, vitt kakel och en stark bänkskiva i grått. Här finns allt du behöver – diskmaskin, spishäll, ugn, mikrovågsugn och en kyl med frys, allt i en fin vit design!

Mysig matplats

Matplatsen är lätt att anpassa efter antalet gäster. Från vardagsrumsdelen har du också tillgång till den rymliga balkongen, perfekt för att odla kryddor och sitta och koppla av.

Välkommen till ditt nya hem!

Har du frågor om lägenhet N7-1401A i Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar