Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök, 79 m², lgh N7-1301D, Björlanda Ängar

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1301D
Pris
4 135 000 kr
Månadsavgift
5 717 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
3
Yta
79 m²
Status
Till salu
Planskiss

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välkommen till lägenhet N7-1301D, 3 rum och kök om 79 m² på våning 3. Denna lägenhet kostar 4 135 000 kr och har en avgift på 5 717 kr.

Välkommen till detta inbjudande hem med två härliga balkonger, där varje detalj är noga genomtänkt för att skapa en harmonisk livsmiljö.

Ljus och luftig atmosfär

Stig in i denna ljusa trea där varje kvadratmeter är planerad med omsorg, och en öppen planlösning smidigt binder samman kök och vardagsrum. Här omfamnas du av hög standard och noggrant utvalda material. Vid entrén möts du av en hall med avhängningsmöjligheter och praktisk förvaring i en garderob.

Kök i enhetligt vitt

Köket utgör en elegant och funktionell del av hemmet med vita köksluckor, vitt kakel och en tålig grå bänkskiva i laminat. Här finner du alla bekvämligheter, från diskmaskin och induktionshäll till varmluftsugn, mikrovågsugn och kyl/frys i fullhöjd – allt i enhetligt vitt utförande. Matplatsen leder dig ut till den första balkongen, placerad mot nordost för att fånga morgonsolens strålar.

Genomtänkt planlösning för trivsel

Denna bostad är klokt uppdelad i en social och en privat sektion. En inre hall leder dig till det rymliga badrummet, där vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och en dusch med klarglasväggar skapar en stilfull atmosfär. Tvättmaskin och torktumlare är strategiskt placerade, och en praktisk bänkskiva med skåp ovanför ger extra förvaring. Sovrummen, belägna längst in i lägenheten, erbjuder en avskild plats. Det stora sovrummet rymmer en dubbelsäng och generös förvaring i två garderober och linneskåp. Den andra balkongen, i sydvästläge, blir din privata fristad för att njuta av kvällssolen. Här finns även ett mindre sovrum med en tillhörande garderob.

Välkommen hem till denna omsorgsfullt planerade bostad, där varje inslag skapar harmoni och känsla av hemtrevnad!

Har du frågor om lägenhet N7-1301D i Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar