Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök

Bostadsnummer N7-1402B

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1402B
Pris
4 160 000 kr
Månadsavgift
5 717 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
4
Yta
79 m²
Status
Till salu
Planlösning 3 rum och kök, Björlanda Ängar.

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Härligt boende med dubbla balkonger i natursköna Björlanda

Välkommen till detta hemtrevliga hem i det gröna Björlanda, där varje detalj är noga övervägd för att skapa en behaglig atmosfär. Glädjen av två balkonger ger dig möjlighet till utomhusliv och njutning från olika håll.

Hemtrevlig atmosfär

Bostaden är smart uppdelad i en social och en privat del. Genom entrén möts du av en hall med praktisk förvaring och plats att hänga av ytterkläder. Den öppna planlösningen blir tydlig när hallen leder till ett stort rum där köket och vardagsrummet naturligt smälter samman. Matplatsen är flexibel, och från matplatsen når du den första balkongen med nordostligt läge, perfekt för morgonsolen.

Det välplanerade köket är en snygg och användarvänlig del av bostaden med vita köksluckor, vitt kakel och en tålig grå bänkskiva i laminat. Här finns allt du behöver, från diskmaskin och spishäll till ugn, mikrovågsugn och kyl/frys – allt i en enhetlig och modern design som ger karaktär till din bostadsrätt i Björlanda!

Sovrummen ligger längst in i detta charmiga hem för en lugn och hemtrevlig atmosfär. Det stora sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng och erbjuder generös förvaring med två garderober och ett linneskåp. Härifrån når du också den andra balkongen med sydvästligt läge, perfekt för kvällssolen. Det finns även ett mindre sovrum med en tillhörande garderob.

Upptäck ditt nya hem i Björlanda, en plats som kombinerar hemtrevlig atmosfär med välplanerad design och bekvämligheter för det moderna och personliga boendet!

Har du frågor om Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar