Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök

Bostadsnummer N7-1101D

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1101D
Pris
4 085 000 kr
Månadsavgift
5 717 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
1
Yta
79 m²
Status
Till salu
Planskiss

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Stig in i detta välkomnande hem med dubbla balkonger, strategiskt designat för att omfamna det bästa av din dagliga livsstil.

I denna ljusa trea möts du av optimalt utnyttjade kvadratmeter och en öppen planlösning som smidigt sammanflätar kök och vardagsrum. Varje detalj är noggrant övervägd och håller god standard. Upplev den ljusa och luftiga atmosfären, där du direkt möts av en hall med avhängningsmöjligheter och smart förvaring i en garderob.

Välutrustat kök i vitt

Köket är en funktionell höjdpunkt i hemmet. Vita köksluckor, vitt kakel och en grå bänkskiva i laminat skapar en enhetlig och stilfull atmosfär. Här finns allt du behöver, från diskmaskin och induktionshäll till varmluftsugn, mikrovågsugn och kyl/frys i fullhöjd – allt i en enhetlig och modern vitt utförande. Från matplatsen når du den första balkongen, smart placerad mot nordost för att fånga morgonsolens strålar.

Smart planlösning för ökad trivsel

Denna bostad är intelligent uppdelad i en social och en privat del. Hallen leder till det rymliga badrummet, där vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och en dusch med klarglasväggar skapar en elegant atmosfär. Tvättmaskin och torktumlare är praktiskt placerade, och en bänkskiva med skåp ovanför erbjuder extra förvaring. Sovrummen, belägna längst in i lägenheten, erbjuder en avskild plats. Det stora sovrummet rymmer en dubbelsäng och generös förvaring i två garderober och linneskåp. Den andra balkongen, i sydvästläge, blir en privat reträtt för att njuta av kvällssolen. Här finns även ett mindre sovrum med en tillhörande garderob.

Välkommen hem till denna omsorgsfullt planerade bostad, där varje detalj bidrar till en harmonisk och trivsam tillvaro!

Har du frågor om Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar