Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök

Bostadsnummer N7-1301A

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1301A
Pris
4 025 000 kr
Månadsavgift
5 355 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
3
Yta
74 m²
Status
Till salu

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Nästa visning

Onsdag, 22 maj 16:30–17:30

Loftgångstrea med solig balkong

Stig in i denna, mysiga hörntrea, badad i ljus från tre väderstreck och en balkong som omfamnar det soliga sydvästläget. Sovrummen erbjuder ett avkopplande gårdsläge, och möjligheter till förvaring.

Gott om förvaring

Tillträdet till denna trea är genom en karakteristisk loftgång, vilket skapar känslan av en extra uteplats mot gården. Vid ingången möts du av en inbjudande hall med en stilfull kapphylla och gott om utrymme i en rymlig garderob. Till vänster öppnar sig det stora sovrummet, perfekt för en dubbelsäng och med riklig förvaring i en lång garderobsvägg. På andra sidan hallen finns ett mindre sovrum med ytterligare två garderober. Dessutom har lägenheten en praktisk klädkammare.

Rymligt badrum

Längst in i hallen finner du det rymliga badrummet med stilrena vita kakelväggar, grå klinkergolv och en dusch med klarglasväggar. Här finns även tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk bänkskiva och skåp ovanför.

Öppen planlösning

Hallens öppna planlösning leder in till ett ljust rum där kök och vardagsrum harmoniskt förenas. Köket är stilrent med vita köksluckor, vitt kakel och en tålig laminatbänkskiva i eleganta grå toner. Här finns allt du behöver – diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn och en kombinerad kyl och frys, allt i enhetlig vit design.

Matplatsen är flexibel och enkel att anpassa efter antalet gäster. Från vardagsrumsdelen har du också direkt tillgång till den rymliga balkongen, perfekt för både blomsterodling och sittmöbler.

Har du frågor om Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Visningar

Nästa visning

  • Onsdag, 22 maj 16:30–17:30

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar