Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök

Bostadsnummer N7-1001C

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1001C
Pris
4 045 000 kr
Månadsavgift
5 717 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
79 m²
Status
Till salu
Öppen planlösning och rymlig uteplats i denna bostad om tre rum och kök i Björlanda Ängar.

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Optimalt utformad trerummare med generös uteplats

Denna soliga trerummare har varje kvadratmeter noggrant planerad och en öppen planlösning som förenar kök och vardagsrum. Fullt utrustad med hög standard och framför allt en stor uteplats som fångar solen i sydväst.

Ljust och välkomnande

När du kliver in möts du av en hall med möjligheter till avhängning genom en stilfull kapphylla och praktisk förvaring i en garderob. Direkt känner du av den öppna planlösningen när hallen breder ut sig åt två håll och övergår smidigt till ett stort rum där kök och vardagsrum integreras. Köket är stilrent med vita köksluckor, vitt kakel och en robust grå bänkskiva i laminat. Här finns allt du behöver i köksväg, inklusive diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn samt kyl och frys i enhetlig vit design.

Matplatsen är flexibel och enkel att justera vid större middagar.

Genomtänkt struktur

Denna bostad är intelligent uppdelad i en social och en privat sektion. Längst in i bostaden ligger sovrummen för en lugn atmosfär. Det stora sovrummet har generöst utrymme för en dubbelsäng och förvaring i två garderober samt linneskåp. Härifrån når du även bostadens härliga uteplats, perfekt för både odlingar och utemöbler. Det finns även ett mindre sovrum med egen garderob.

Genom en inre hall når du bostadens rymliga badrum, prytt av vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och en dusch med klarglasväggar. Här finns även tvättmaskin och torktumlare, samt en praktisk bänkskiva och skåp ovanför. Extra förvaring erbjuds även i hallen.

Välkommen till din nya bostad!

Har du frågor om Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar