Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök, 79 m², lgh N6-1102B, Björlanda Ängar

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N6-1102B
Pris
4 085 000 kr
Månadsavgift
5 717 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
1
Yta
79 m²
Status
Till salu
Bostadsrätt i Björlanda Ängar. Bostaden är på tre rok och har två balkonger.

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välkommen till lägenhet N6-1102B, 3 rum och kök om 79 m² på våning 1. Denna lägenhet kostar 4 085 000 kr och har en avgift på 5 717 kr.

Trendig lägenhet med dubbelt balkongutrymme i Björlanda

Denna stilfulla lägenhet i lantliga Björlanda är noggrant utformad för att erbjuda en modern och avslappnad boendemiljö. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en ljus och välkomnande atmosfär. Lägenheten överraskar med sina två balkonger, vilket ger möjlighet till utomhusliv och njutning från flera väderstreck.

Lätt och rymligt

Vid entrén möts du av en hall med smart förvaring och plats för att hänga av dig ytterkläderna. Den öppna planlösningen blir tydlig då hallen öppnar upp till ett stort rum där köket och vardagsrummet naturligt flyter samman. Matplatsen är flexibel och från den når du den första balkongen med nordostligt läge, perfekt för morgonsolen.

Det moderna köket är en central del av denna lägenhet med vita köksluckor, vitt kakel och en tålig grå bänkskiva i laminat. Här finns allt du behöver, från diskmaskin och induktionshäll till varmluftsugn, mikrovågsugn och kyl och frys i fullhöjd – allt i en enhetlig och modern design som smälter in i din bostadsrätt.

Genomtänkt disposition

Lägenheten är välplanerad och uppdelad i en social och en privat sektion. En inre hall leder till det rymliga badrummet med vitt kakel, grå klinker och en dusch med klarglasväggar. Här finns även tvättmaskin och torktumlare samt smart förvaring.

Sovrummen ligger längst in i denna moderna bostad för en lugn och avskild atmosfär. Det stora sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng och erbjuder generös förvaring med två garderober och ett linneskåp. Härifrån når du också den andra balkongen med sydvästligt läge, perfekt för kvällssolen. Det finns även ett mindre sovrum med en tillhörande garderob.

Välkommen till din nya välplanerade lägenhet i Björlanda!

Har du frågor om lägenhet N6-1102B i Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar