Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök, 91 m², lgh N7-1501C, Björlanda Ängar

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1501C
Pris
4 500 000 kr
Månadsavgift
6 585 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
5
Yta
91 m²
Status
Såld
Bilden visar en planlösning i Brf Björlanda Ängar.

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välkommen till lägenhet N7-1501C, 3 rum och kök om 91 m² på våning 5. Denna lägenhet kostar 4 500 000 kr och har en avgift på 6 585 kr.

Vindstrea med balkong

Denna ljusa vindstrea har en luftig planlösning som är öppen mellan kök och vardagsrum och läget högst upp i hus N7 bjuder på fina vyer över omgivningarna. Inte minst från den härliga balkongen som ligger i sydvästläge.

Helkaklat badrum

När du kommer in i lägenheten möts du av en hall med avhängning i form av en kapphylla och förvaring i garderob. Här hittar du även lägenhetens rymliga badrum, som har vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och dusch med väggar i klarglas. I badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk bänkskiva och skåp ovanför. Längre fram i hallen ligger också den första av lägenhetens två klädkammare.

Genomtänkt planlösning

Efter hallen hittar du ett stort kök med gott om svängrum för stora middagar och hjälpande händer. Köket har vita köksluckor, vitt kakel och grå bänkskiva i tålig laminat. Här finns allt ett kök behöver, med diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn och kyl och frys i fullhöjd. Allt i enhetligt vitt utförande. Kök och vardagsrum smälter samman genom en öppen planlösning med rundgång. Vardagsrummet blir hemmets sociala hjärta, med burspråk och takfönster som ger lite extra charm.

Innanför vardagsrummet ligger lägenhetens sovrum. Det största rymmer enkelt en dubbelsäng och även här finns ett burspråk. Kanske vill du möblera med dagbädd eller en mysig läshörna? Ytterligare höjdpunkter för detta sovrum är en rejäl klädkammare och en rymlig balkong i sydvästläge, med plats för både kryddodling och sittmöbler. Det mindre sovrummet får extra ljus från ett trevligt takfönster. Perfekt som barnrum, gästrum eller kontor.

Välkommen hem!

Har du frågor om lägenhet N7-1501C i Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar