Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök, 79 m², lgh N7-1203C, Björlanda Ängar

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1203C
Pris
4 110 000 kr
Månadsavgift
5 717 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
2
Yta
79 m²
Status
Till salu
Planlösning för bostadsrätt om tre rum och kök i Brf Björlanda Ängar.

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välkommen till lägenhet N7-1203C, 3 rum och kök om 79 m² på våning 2. Denna lägenhet kostar 4 110 000 kr och har en avgift på 5 717 kr.

Välkommen till denna bostad med dubbla balkonger i det natursköna Björlanda!

Denna genomtänkta bostad i Björlanda erbjuder en harmonisk atmosfär med noga utvalda detaljer. Njut av fördelen med två balkonger som ger möjlighet till utomhusliv och avkoppling från olika håll.

Trivsam atmosfär

När du kliver in genom entrén möts du av en hall med smart förvaring och plats att hänga av ytterkläder. Den öppna planlösningen framträder tydligt när hallen leder till ett stort rum där köket och vardagsrummet naturligt smälter samman. Matplatsen är flexibel och tar dig vidare till den första balkongen med nordostligt läge, perfekt för att börja dagen med morgonsolen.

Det moderna köket är en stilren och funktionell del av bostaden med vita köksluckor, vitt kakel och grå bänkskiva i laminat. Här finns allt du behöver, från diskmaskin och induktionshäll till varmluftsugn, mikrovågsugn och kyl och frys i fullhöjd – allt i harmoni och enhetlig design som ger karaktär.

Genomtänkt planering

En inre hall leder till det rymliga badrummet med vitt kakel, grå klinker och en dusch med klarglasväggar. Här finns även tvättmaskin och torktumlare samt smart förvaring.

Sovrummen ligger längst in i denna harmoniska bostad för en lugn och avskild atmosfär. Det stora sovrummet erbjuder gott om plats för en dubbelsäng och generös förvaring med två garderober och ett linneskåp. Härifrån når du också den andra balkongen med sydvästligt läge, perfekt för kvällssolen. Det finns även ett mindre sovrum med en tillhörande garderob.

Upplev det bästa av Björlanda – ditt nya hem där omtanke och välplanerad design möts för en trivsam och personlig boendemiljö!

Har du frågor om lägenhet N7-1203C i Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar