Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

2 rum & kök, 51 m², lgh N7-1402A, Björlanda Ängar

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1402A
Pris
2 910 000 kr
Månadsavgift
3 691 kr
Antal rum och kök
2
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
4
Yta
51 m²
Status
Till salu
Björlanda Ängar

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välkommen till lägenhet N7-1402A, 2 rum och kök om 51 m² på våning 4. Denna lägenhet kostar 2 910 000 kr och har en avgift på 3 691 kr.

En trevlig tvåa med gott om ljus från två väderstreck, balkong och ett stort sovrum mot gården. Här blir det enkelt att trivas!

Entré via loftgång
Denna tvåa nås från en loftgång. När du kommer in i lägenheten möts du av avhängning i form av en kapphylla och förvaring i två garderober och ett linneskåp. Till höger ligger lägenhetens sovrum, som har ett lugnt gårdsläge och är utrustat med ytterligare garderob och linneskåp.

Längre fram i hallen finns lägenhetens rymliga badrum som har vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och dusch med väggar i klarglas. Här finns både tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk bänkskiva och skåp ovanför. I hallen finns också utrymme för dig som vill möblera med ännu mer förvaring eller kanske en liten arbetshörna.

Fullt utrustat kök
Hallen öppnar upp sig i ett luftigt rum med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Matplatsen går enkelt att justera efter antalet gäster och härifrån har du också utgång till lägenhetens rymliga balkong. Här finns plats för både balkongodling och sittmöbler.

Köket har vita köksluckor, vitt kakel och grå bänkskiva i tålig laminat. Här finns allt ett kök behöver: diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn och en kombinerad kyl och frys. Allt i enhetligt vitt utförande.

Välkommen hem!

Har du frågor om lägenhet N7-1402A i Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar