Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

1 rum & kök

Bostadsnummer N7-1304A

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1304A
Pris
2 185 000 kr
Månadsavgift
2 533 kr
Antal rum och kök
1
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
3
Yta
35 m²
Status
Till salu

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Smidig etta med smart sovalkov

En mysig etta om 35 kvadratmeter med ljusinsläpp från två väderstäck. Lägenhetens hörnläget ger gott om ljus och den avskilda sovalkov ger nästan känslan av en minitvåa.

Badrum med tvättmaskin

När du kliver in möts du av en hall med en praktisk avhängningsplats för dina kläder. I hallen finns även lägenhetens stilrena badrum med vita kakelväggar, snyggt grått klinkergolv och en dusch med duschväggar i glas. Dessutom finns en kombinerad tvättmaskin och torktumlare – extra smidigt för dig!

Öppen planlösning och 

Till vänster från hallen öppnar sig lägenheten i en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är både snyggt och funktionellt med vita luckor, vitt kakel och en hållbar laminatbänkskiva i grått. Här hittar du allt du behöver – diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn och en kombinerad kyl och frys, allt i en stilren vit design! Mellan kök och vardagsrum finns plats för en mysig matplats. Ut från vardagsrummet når du den härliga balkongen, perfekt för både odling och avkoppling. Soffan har sin naturliga plats, och sovalkoven gör verkligen den här ettan till något extra.

Välkommen hem!

Har du frågor om Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar