Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök, 74 m², lgh N7-1201A, Björlanda Ängar

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1201A
Pris
4 000 000 kr
Månadsavgift
5 356 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
2
Yta
74 m²
Status
Såld

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välkommen till lägenhet N7-1201A, 3 rum och kök om 74 m² på våning 2. Denna lägenhet kostar 4 000 000 kr och har en avgift på 5 356 kr.

Charmig loftgångstrea med solig balkong

Denna inbjudande hörntrea får sitt ljus från tre vinklar och har en balkong som omfamnar det soliga sydvästläget. Sovrummen erbjuder ett lugnt gårdsläge och det finns gott om förvaringsmöjligheter.

Smart förvaring

Tillträde till denna trea sker genom en karakteristisk loftgång, som ger känslan av en extra balkong mot gården. Vid ingången välkomnas du av en luftig hall med avhängning i form av en stilfull kapphylla och gott om plats i en rymlig garderob. Till vänster öppnar sig det stora sovrummet, perfekt för en dubbelsäng och med generös förvaring i en lång garderobsvägg. På andra sidan hallen finns ett mindre sovrum med ytterligare två garderober. Dessutom har lägenheten en rymlig klädkammare.

Rymligt badrum

I hallen finner du även det rymliga badrummet med vita kakelväggar, grå klinkergolv och en dusch med klarglasväggar. Här finns även tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk bänkskiva och skåp ovanför.

Fullt utrustat kök

Hallens öppna planlösning leder in till ett ljust rum där kök och vardagsrum smidigt vävs samman. Köket är modernt med vita köksluckor, vitt kakel och en tålig laminatbänkskiva i grå nyans. Här finns allt du behöver – diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn och en kombinerad kyl och frys, allt i enhetlig vit design.

Matplatsen är flexibel och enkel att anpassa efter antalet gäster. Från vardagsrumsdelen har du också tillgång till den rymliga balkongen, perfekt för både kryddodling och sittmöbler.

Välkommen till ditt nya hem!

Har du frågor om lägenhet N7-1201A i Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar