Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

1 rum & kök

Bostadsnummer N7-1004A

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1004A
Pris
2 035 000 kr
Månadsavgift
2 533 kr
Antal rum och kök
1
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
35 m²
Status
Reserverad
Planskiss: ett rum och kök

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Smart planerad etta med sovalkov

En praktisk etta med alla 35 kvadratmeter på rätt ställen! Hörnläget gör att lägenheten får gott om ljus från två väderstreck och sovalkoven ger nästan känslan av en minitvåa.

Helkaklat badrum

Du kliver in i en hall med avhängning i form av en kapphylla. Här ligger även lägenhetens rymliga badrum som har vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och dusch med väggar i klarglas. Du har även en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Fullt utrustat kök

Till vänster efter hallen öppnar lägenheten upp sig i en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket har vita köksluckor, vitt kakel och grå bänkskiva i tålig laminat. Här finns allt ett kök behöver, med diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn och en kombinerad kyl och frys. Allt i enhetligt vitt utförande! Mellan kök och vardagsrumsdel finns utrymme för en matplats. Härifrån har du också utgång till lägenhetens rymliga balkong, som har plats för både kryddodling och sittmöbler. Soffgruppen får sin naturliga plats och den avskilda sovalkoven gör den här ettan lite extra smart.

Välkommen hem!

Har du frågor om Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar