Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök, 74 m², lgh N7-1001A, Björlanda Ängar

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N7-1001A
Pris
3 700 000 kr
Månadsavgift
5 356 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
74 m²
Status
Såld

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välkommen till lägenhet N7-1001A, 3 rum och kök om 74 m² på våning 0. Denna lägenhet kostar 3 700 000 kr och har en avgift på 5 356 kr.

Hörntrea med uteplats

Denna trevliga hörntrea badar i ljus från tre väderstreck. Du har en stor uteplats mot gården samt två sovrum med ett lugnt gårdsläge. Du får också riktigt bra förvaring, extra takhöjd om 2,7 meter och trestavig askparkett på golven.

Massor av förvaring

Den här lägenheten har sin egen entré från den härliga uteplatsen, där det finns gott om utrymme för både odlingslåda och utemöbler. När du kommer in i lägenheten möts du av en luftig hall med kapphylla och förvaring i garderob. Till vänster ligger lägenhetens stora sovrum, som har gott om plats för dubbelsängen och massor av förvaring i en lång garderobsvägg. På andra sidan hallen finns ett mindre sovrum som har ytterligare två garderober. Dessutom har denna lägenhet en klädkammare.

Helkaklat badrum

I slutet av hallen finns lägenhetens rymliga badrum som har vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och dusch med väggar i klarglas. Här finns både tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk bänkskiva och skåp ovanför.

Fullt utrustat kök

Hallen öppnar upp sig i ett luftigt rum där kök och vardagsrum smälter samman. Matplatsen går enkelt att justera efter antalet gäster. Köket har vita köksluckor, vitt kakel och grå bänkskiva i tålig laminat. Här finns allt ett kök behöver, med diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn och kyl och frys i fullhöjd. Allt i enhetligt vitt utförande!

Välkommen hem!

Har du frågor om lägenhet N7-1001A i Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar