Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

3 rum & kök

Bostadsnummer N6-1303B

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N6-1303B
Pris
4 295 000 kr
Månadsavgift
5 645 kr
Antal rum och kök
3
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
3
Yta
78 m²
Status
Reserverad
Planskiss över tre rum och kök i brf Björlanda.

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Modern trea med optimal planlösning och två balkonger

Denna eleganta trea är smart designad för att maximera utnyttjandet av varje kvadratmeter. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapas en ljus och rymlig atmosfär. Lägenheten är utrustad med noggrant utvalda material och erbjuder två balkonger som möjliggör njutning av utomhusliv i olika väderförhållanden.

Ljust och rymligt

Vid entrén välkomnas du av en hall med praktisk förvaring och avhängningsmöjligheter. Den öppna planlösningen blir tydlig när hallen expanderar åt två håll och övergår till ett generöst rum där kök och vardagsrum samspelar harmoniskt. Matplatsen är flexibel och anpassningsbar för olika sällskap. Från matplatsen har du tillgång till den första balkongen med nordostligt läge.

Det moderna köket utmärker sig med vita köksluckor, vitt kakel och en tålig grå bänkskiva i laminat. Här finner du allt du behöver, inklusive diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn och kyl och frys i fullhöjd – allt i enhetlig och stilren design!

Optimal planlösning

Lägenheten är uppdelad i en social och en privat sektion. En inre hall leder till det rymliga badrummet, komplett med vitt kakel, grå klinker och en dusch med klarglasväggar. Här finns även tvättmaskin och torktumlare, en praktisk bänkskiva och överskåp. Extra förvaring finns tillgänglig i hallen.

Sovrummen är belägna längst in i lägenheten för en avskild atmosfär. Det stora sovrummet rymmer en dubbelsäng och har gott om förvaring med två garderober och ett linneskåp. Härifrån når du även den andra balkongen som har sydvästligt läge. Det finns även ett mindre sovrum med tillhörande garderob.

Varmt välkommen till ditt nya hem!

Har du frågor om Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar