Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

2 rum & kök, 52 m², lgh N6-1201B, Björlanda Ängar

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N6-1201B
Pris
2 710 000 kr
Månadsavgift
3 764 kr
Antal rum och kök
2
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Våning
2
Yta
52 m²
Status
Till salu
Björlanda Ängar

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välkommen till lägenhet N6-1201B, 2 rum och kök om 52 m² på våning 2. Denna lägenhet kostar 2 710 000 kr och har en avgift på 3 764 kr.

En trevlig tvåa med öppen planlösning där ljuset flödar in från stora fönster och stor balkong i sydvästläge. Här får du förråd inne i lägenheten.

Helkaklat badrum
Du kliver in i en hall med avhängning i form av en kapphylla och förvaring i två garderober. Här ligger även lägenhetens rymliga badrum, som har vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och dusch med väggar i klarglas. Här finns både tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk bänkskiva och skåp ovanför.

Fullt utrustat kök
Hallen öppnar upp sig i ett luftigt rum där kök och vardagsrum smälter samman. Matplatsen går enkelt att justera efter antalet gäster och härifrån har du också utgång till lägenhetens rymliga balkong. Den ligger i sydvästläge och här finns plats för rymliga sittmöbler. Köket har vita köksluckor, vitt kakel och grå bänkskiva i tålig laminat. Här finns ett fullt utrustat kök med diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn och en kombinerad kyl och frys. Allt i enhetligt vitt utförande.

Längst in i lägenheten ligger sovrummet, som bjuder på förvaring i både förråd, garderob och linneskåp.

Välkommen hem!

Har du frågor om lägenhet N6-1201B i Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar