Visualisering över det mindre bostadshuset i Brf Björlanda Ängar.
Visualisering över gården i kommande bostadsrättsföreningen Björlanda Ängars gård.
Björland Ängar balkonger
Sovrum visualisering Björlanda Ängar
Visualisering badrum Björlanda Ängar
Visualisering kök o vardagsrum Björlanda Ängar
Björlanda Ängar visualisering

4 rum & kök, 95 m², lgh N6-1002B, Björlanda Ängar

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

Status

Försäljning pågår

Område

Björlanda

Bostadsnummer
N6-1002B
Pris
4 775 000 kr
Månadsavgift
6 875 kr
Antal rum och kök
4
Tillträde
Planerat till våren 2025
Ägandeform
Bostadsrätt
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Yta
95 m²
Status
Till salu
Björlanda Ängar

Bilderna är illustrationer och kan skilja sig från verkligheten.

Välkommen till lägenhet N6-1002B, 4 rum och kök om 95 m² på våning 0. Denna lägenhet kostar 4 775 000 kr och har en avgift på 6 875 kr.

Denna hörnfyra badar i ljus från tre väderstreck och har en luftig planlösning som är öppen mellan kök och vardagsrum. Kvadratmeterna är planerade för praktiskt familjeliv, med gott om garderober, en klädkammare och en gästtoalett. Dessutom får du en rejäl uteplats i sydvästläge.

Öppen planlösning
När du kommer in i lägenheten möts du av en hall med avhängning i form av en kapphylla och förvaring i garderob. Direkt känner du av den öppna planlösningen, när hallen öppnar sig åt två håll och övergår i ett stort rum där kök och vardagsrum smälter samman. Köket har vita köksluckor, vitt kakel och grå bänkskiva i tålig laminat. Här finns allt ett kök behöver, med diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn och kyl och frys i fullhöjd. Allt i enhetligt vitt utförande! Matplatsen går enkelt att justera efter antalet gäster när du vill bjuda in till större middagar.

Längre fram i hallen ligger även lägenhetens rymliga badrum, som har vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och dusch med väggar i klarglas. I badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk bänkskiva och skåp ovanför.

Uteplats och gästtoalett
Via en inre hall kommer du till de tre sovrummen, där det största rymmer både dubbelsäng och arbetshörna. Från detta sovrum har du också utgång till en stor härlig uteplats i sydvästläge, med plats för odlingslåda och utemöbler.

Alla sovrum har förvaring i garderober och i denna del av lägenheten finns även en klädkammare. Och inte minst en gästtoalett, som underlättar när alla ska göra sig i ordning samtidigt på morgonen!

Välkommen hem!

Har du frågor om lägenhet N6-1002B i Björlanda Ängar? Du kan alltid kontakta mig med dina frågor, eller gör en intresseanmälan så kontaktar jag dig.

E-post:Amanda Samuelsson

Telefon: 031-707 70 25

Närområdet

Välkommen till lantliga och kustnära Björlanda Ängar! Vid Skra Bro på västra Hisingen ligger detta område som erbjuder det bästa av två världar. Här får du närheten till uppfriskande bad och avstressande naturområden, samtidigt som storstadens utbud bara är en kort bussresa bort.

Se hur mycket du kan låna

Här kan du enkelt räkna ut hur mycket du kan låna av i samband med ett bostadsköp. I slutet av kalkylen kan du lätt göra om detta till ett lånelöfte.

Fler bostäder i Björlanda Ängar

Se alla bostäder i Björlanda Ängar